info_story_nl_3

Waarom Alkali-Block®?

Na een behandeling tegen opstijgend vocht is het aangewezen dat behandelde muren kunnen uitdrogen Tevens zijn deze muren doordrongen met zouten welke uitkristalliseren bij het uitdrogen. Hierdoor kunnen behandelde muren pas herbezet en afgewerkt worden na een lange droogperiode. Hiervoor is Alkali Block® uitermate geschikt. Na het aanbrengen van Alkali Block® kan de muur rustig verder drogen en worden de zouten geblokkeerd achter de folie. Die zouten hebben nl. de vervelende eigenschap te migreren naar het oppervlak, daar uit te kristalliseren en vocht op te nemen uit de buitenlucht.

Wat is Alkali-Block®?

Alkali-Block® is een soepel pleistermembraan speciaal ontwikkeld voor de snelle afwerking van muren die behandeld zijn tegen opstijgend vocht. Alkali Block® bestaat uit een kern van LDPE-folie waarop langs beide zijden een verankeringnet is aangebracht door IMPULSLASSEN en heeft een dikte van 0,6 mm.

Alkali-Block® is zeer gemakkelijk aan te brengen in de kern van het bezetwerk. Na het aanbrengen van een eerste laag wordt Alkali-Block® in het verse bezetwerk gedrukt waarna er onmiddellijk kan verder gepleisterd worden.